Dagsrytme

  Vi starter dagen stille og roligt. Der er børn, som gerne vil sidde lidt hos den voksne, der er mødt - men også børn, som går i gang med at lege, når de kommer.

  Hvis børnene ikke når at spise morgenmad hjemme, har de mulighed for det i børnehaven, hvor vi tilbyder morgenmad fra kl. 6.30 - 7.30.

  Det er vigtigt, at børnene starter på den måde, de har lyst til. Ligesom det også er vigtigt, at være opmærksom på, om børnene skal have hjælp til at vinke. De voksne prøver at modtage børnene så individuelt som muligt. Men det er vigtigt, at forældre også er åbne og fortæller, hvis der er noget, der kan være anderledes.

  Ved 9-tiden er der samling på stuerne, hvor børnene tilbydes et mellemmåltid.

  Vi har sammen med forældrebestyrelsen vedtaget, at vi har en periode fra kl. 9-13, hvor vi laver planlagte aktiviteter.
  I dette tidsrum kan I ikke planlægge en samtale med de voksne på stuen. Vi kan heller ikke love at tage telefonen i dette tidsrum, da børnegruppen på den måde forstyrres hele tiden.
  Børnene har brug for nærværende voksne, der ikke skal koncentrere sig om andet end børnene !!!!

  Omkring kl. 11.00 spiser vi frokost på stuerne. Bagefter går vi på legepladsen. Børnene er derude en time, og derefter vælger de selv, om de vil lege ude eller inde. De voksne sætter aktiviteter i gang som tilbud begge steder.

  Eftermiddagsmaden bliver serveret ca. kl. 13.30-14.30.

  I løbet af eftermiddagen bliver børnene hentet, og det er vigtigt at få sagt farvel til en voksen og tjekke ud på skærmen, så vi altid ved, hvem der er i børnehaven.