Hygiejnepolitik

    Håndhygiejne.

    • efter toilet besøg
    • før vi spiser
    • før madlavning

     På tur.

    • have engangshandsker med
    • toiletbesøg i ”det grønne” – engangsservietter med til at tørre børnenes numser
    • håndvask – bruge enten våde engangsvaskeklude – have en dunk vand med – have en forstøverflaske med vand med – bruge desinfiktionsvand/væske

     Køkkenhygiejne.

    • rense negle inden madlavning (træpinde)
    • børnene forklæder – disse skal til vask efter brug

     Generelle ting.

    • holde sig for munden når man hoster eller nyser
    • brugt næsepapir skylles ud i toilettet (så ”baktusserne” forsvinder med det samme)
    • puslepuden sprittes af en gang om dagen
    • potte sprittes af
    • toiletsæder sprittes af

    Rengøring.

    • Legetøj, hylder, borde/stole, ovn og micro efter behov
    • Køleskab rengøres en gang om ugen med rodalon. (Ansvarlig, den der lukker fredag)
    • Madrester smides ud fredag eftermiddag (den der lukker fedag)
    • Kompostspand tømmes og vaskes hver dag (Palles ansvar)